Lamme chunks tilberedt på
grill
Når man tilbereder lamme
chunks på grillen, er det vigtigt at marinere kødet godt inden. Det giver en
ekstra lækker smag og saftighed. Grill kødet ved indirekte varme i cirka 20-30
minutter, indtil det har en flot stegeskorpe og en kernetemperatur på omkring
54-58 grader.
Lamme chunks tilberedt i
ovnen
Hvis man foretrækker at
tilberede lamme chunks i ovnen, kan man forvarme ovnen til 180 grader. Læg
kødet i et ovnfast fad og steg det i ovnen i cirka 30-40 minutter, indtil det
er mørt og har en kernetemperatur på cirka 54-58 grader.
Stegetemperatur på lamme
chunks
Det er vigtigt at have
styr på stegetemperaturen, når man tilbereder lamme chunks. En kernetemperatur
på 54-58 grader vil give et saftigt og mørt kød, der stadig er rosa indeni.
Husk altid at lade kødet hvile i et par minutter, inden det skæres ud og
serveres.