Brisket

  • Fjern så meget af det overskydende fedt som muligt.
  • Køb din favorit rub på kødet. Gnid rubben godt ind i kødet og kom kødet i en frostpose eller vakuumeres eller pakkes stramt ind i husholdningsfilm. Stil den dernæst på køl i ca. 8 – 12 timer. Du skal her være obs. på, at jo længere tid den trækker, jo mere væske trækker saltet ud, hvilket kan gøre den lidt tør.
  • Grill din brisket i en lukket grill til en kernetemperatur på 65 C. Kom gerne noget røgsmuld i grillen for at tilføre ekstra røgsmag.
  • Pak kødet ind i stanniol med lidt kalvefond i. Læg den tilbage på grillen.
  • Når kernetemperatuen rammer 93 grader tages brisken af grillen, hvor den hviler i 30 minutter inden den skæres ud i skiver på ca. ½ - 1 cm.
  • Grillen må under hele tilberedningen ikke kommer over 110 C. eller under 100 C. Dette kræver en grill som kan justeres i varmen eller tålmodighed med kul briketter. God fornøjelse.

Bekræft venligst at du er over 18 år.