Tilberedning af Secreto Iberico

01

Tag kødet ud af køleskabet 20 minutter før tilberedning.

02

Krydder kødet godt med salt.

03

Steg kødet på en forvarmet pande i olie i 0,5-1 minut på hver side, til den er flot gylden. 



04

Tag kødet af panden og sænk temperaturen til det halve.



05

Kom smør, rosmarin og hvidløg på panden. 

06

Steg kødet i 1-2 minutter på hver side. 

07

Lad kødet hvile i 5 minutter inden servering. 

08
09
10
01

Tag kødet ud af køleskabet 20 minutter før tilberedning.

02

Krydder kødet godt med salt.

03

Steg kødet på en forvarmet pande i olie i 0,5-1 minut på hver side, til den er flot gylden. 



04

Tag kødet af panden og sænk temperaturen til det halve.



05

Kom smør, rosmarin og hvidløg på panden. 

06

Steg kødet i 1-2 minutter på hver side. 

07

Lad kødet hvile i 5 minutter inden servering. 

08
09
10

Vidste du? 

Vidste du, at Secreto Ibérico kaldes "hemmeligheden" på grund af dets skjulte placering mellem svinekødets muskler – det er bogstaveligt talt en skjult skat?

Vidste du, at Secreto Ibérico får sin fantastiske smag fra de spanske sortfodede grises diæt, som ofte består af egetræernes agern? Det giver kødet en nøddeagtig og intens smag.

Vidste du, at Secreto Ibérico skal tilberedes ved høj varme i kort tid for at bevare saftigheden og fremhæve fedtmarmoreringens rige smag?

Vidste du, at på grund af det naturligt høje fedtindhold kan Secreto Ibérico næsten karamellisere sig selv under stegning og give en uimodståelig sprød skorpe?

 

Bekræft venligst at du er over 18 år.