Tilberedning af Short ribs

01

Bland en rub med følgende ingredienser 30g sennepspulver, 20g salt, 10g peber mix og 20g rørsukker.

02

Løsne benene fra senerne på undersiden

03

Smør dem med olie



04

Rub dem og lad dem gerne ligge i en pose til dagen efter



05

Grill dem ved 100-110 C. indirekte varme. Du kan med fordel smide lidt røgsmuld i grillen for at give dem lidt røgsmag

06

Grill i 8-12 timer. Hæld lidt æblejuice over benene hver time. God fornøjelse

07

Ønsker du en kortere tilberedning kan det gøres ved 150 C i 3-5 timer.

08
09
10
01

Bland en rub med følgende ingredienser 30g sennepspulver, 20g salt, 10g peber mix og 20g rørsukker.

02

Løsne benene fra senerne på undersiden

03

Smør dem med olie



04

Rub dem og lad dem gerne ligge i en pose til dagen efter



05

Grill dem ved 100-110 C. indirekte varme. Du kan med fordel smide lidt røgsmuld i grillen for at give dem lidt røgsmag

06

Grill i 8-12 timer. Hæld lidt æblejuice over benene hver time. God fornøjelse

07

Ønsker du en kortere tilberedning kan det gøres ved 150 C i 3-5 timer.

08
09
10

Vidste du? 

Vidste du, at Short Ribs er en af de mest smagfulde udskæringer, fordi de har det perfekte forhold mellem kød, fedt og ben – en sand trifecta for smagsløgene?

Vidste du, at hemmeligheden bag møre Short Ribs er langsom tilberedning? Når du simrer dem i flere timer, brydes bindevævet ned og giver kødet en uimodståelig, smørblød konsistens.

Vidste du, at benene i Short Ribs tilføjer ekstra smag under tilberedningen? Når kødet steger eller simrer, frigiver benene deres naturlige gelatine, som gør retten ekstra lækker.

Vidste du, at nogle kokke anbefaler at skære Short Ribs på tværs af benene for at lave mindre portioner kaldet "flanken cut," som egner sig perfekt til grillen?

Bekræft venligst at du er over 18 år.