Tilberedning af French Rack Iberico
Vidste du?
Vidste du, at det er bedst at give French Rack Iberico et hurtigt brænd på ydersiden for at skabe en lækker stegeskorpe, før du færdigtilbereder det ved lavere varme?
Vidste du, at Iberico-svinekød stammer fra de berømte sortfodsgrise, som lever af agern? Det giver kødet en nøddeagtig og helt unik smag.
Vidste du, at du kan tilberede French Rack Iberico både i ovn og på grillen? Røgede noter fra grillen kan tage smagen til næste niveau.
Vidste du, at det anbefales at krydre kødet simpelt med salt og peber for at fremhæve den naturlige smag, som Iberico-kødet allerede har?
Vidste du, at det er vigtigt at tilberede French Rack Iberico til en intern temperatur på ca. 63-65°C for at få det perfekt mørt og saftigt?
Vidste du, at den nøddeagtige smag i French Rack Iberico harmonerer utroligt godt med sides som bagte kartofler, svampesauce eller en frisk grøn salat?