Tilberedning af Wagyu bøffer

01

Wagyu skal tilberedes helt anderledes end andre bøffer og kødstykker. Fedtsammensætningen i Wagyu er umættede fedt, det vil sige at lader man bøffen få stuetemperatur vil fedtet i bøffen begynde at smelte. Derfor er det vigtigt at bøffen kommer direkte fra køleskabet og på panden.

02

Bøfferne på minimum 2 cm brede. krydders god med salt.

03

Kom dem på en tør pande med middel varme og steg dem 30 sekunder på hver side



04

Lad bøffen hvile i 5 minutter inden servering. 



05

Det er vigtigt at Wagyu ikke gennemsteges, men derimod er helt rødt indeni. 

06
07
08
09
10
01

Wagyu skal tilberedes helt anderledes end andre bøffer og kødstykker. Fedtsammensætningen i Wagyu er umættede fedt, det vil sige at lader man bøffen få stuetemperatur vil fedtet i bøffen begynde at smelte. Derfor er det vigtigt at bøffen kommer direkte fra køleskabet og på panden.

02

Bøfferne på minimum 2 cm brede. krydders god med salt.

03

Kom dem på en tør pande med middel varme og steg dem 30 sekunder på hver side



04

Lad bøffen hvile i 5 minutter inden servering. 



05

Det er vigtigt at Wagyu ikke gennemsteges, men derimod er helt rødt indeni. 

06
07
08
09
10

Bekræft venligst at du er over 18 år.