Fulg, fisk og vildt

Filtre

1 produkt

Kødriget's bøf saltKødriget's bøf salt
Kødriget's bøf salt Salgspris35,00 kr Normalpris39,95 kr

Lammemørbrad tilberedt på
grill er en fantastisk måde at tilberede kødet på, da det får en skøn, røget
smag og bliver dejligt mørt. For at tilberede lammemørbrad på grill, skal du
først marinere kødet i olie, hvidløg, rosmarin, salt og peber i mindst et par
timer. Grill kødet i ca. 10-15 minutter på hver side, indtil det har en flot
grillet overflade og en kernetemperatur på ca. 54-58 grader.

Lammemørbrad tilberedt i
ovn er også en populær metode, da kødet bliver dejligt saftigt og smagfuldt.
For at tilberede lammemørbrad i ovn, skal du stege kødet ved 180 grader i ca.
20-25 minutter, indtil det har en kernetemperatur på 54-58 grader.

Lammemørbrad tilberedt på
pande er en hurtig og nem måde at tilberede kødet på, hvis du ikke har adgang
til grill eller ovn. Steg Lammemørbrad bøfferne på en varm pande i ca. 3-4
minutter på hver side, indtil det har en flot stegeskorpe og en kernetemperatur
på 54-58 grader.

Den optimale
kernetemperatur for lammemørbrad er 54-58 grader, da kødet vil være mørt og
saftigt ved denne temperatur. Det anbefales altid at bruge et stegetermometer
for at sikre, at kødet er tilberedt korrekt. Sørg altid for at lade kødet hvile
i et par minutter, inden du skærer det ud, så saften kan fordele sig jævnt i
kødet.

Bekræft venligst at du er over 18 år.