Oksefilet

Oksefilet er en populær
udskæring af oksekød, der kommer fra ryggen af ​​koen. Det er et mager og mørt
stykke kød, der egner sig godt til stegning og grilning. Oksefilet er kendt for
sin saftige smag og fine tekstur, og det kan bruges til en lang række
forskellige retter.

Oksefilet kan skæres ud i
tykke bøffer eller skiver, og det kan bruges til alt lige fra klassisk bøf med
bearnaisesauce til carpaccio og oksefilet sandwich. Tilbehør som kartofler,
grøntsager og en lækker sauce passer godt til oksefilet, og det kan også
serveres med en frisk salat eller grillede grøntsager.

Filtre

57 produkter

Mængderabat
Ribeye af Dansk marmoreret oksefiletRibeye af Dansk marmoreret oksefilet
Ribeye af Dansk marmoreret oksefilet
Fra 99,00 kr
Mængderabat
MONSTER RIBEYE - Fra KUN 130,-MONSTER RIBEYE - Fra KUN 130,-
MONSTER RIBEYE - Fra KUN 130,-
Fra 130,00 kr
Kødriget's bøf saltKødriget's bøf salt
Kødriget's bøf salt Salgspris35,00 kr Normalpris39,95 kr
Mængderabat
Dansk Entrecote Steaks.Dansk Entrecote Steaks.
Dansk Entrecote Steaks.
Fra 79,00 kr
Flapmeat BMS 3+Flapmeat Black Angus. - Kødriget
Flapmeat BMS 3+ SalgsprisFra 400,00 kr Normalpris560,00 kr
Dansk T-bone steak.Dansk T-bone steak.
Dansk T-bone steak. Salgspris199,00 kr Normalpris350,00 kr
Mængderabat
Dansk Jersey Entrecote. Fra KUN 69,-
Dansk Jersey Entrecote. Fra KUN 69,-
Fra 69,00 kr
Udsolgt
Kæmpe Cote De Boeuf. World Steak Challenge vinderKæmpe Cote De Boeuf. World Steak Challenge vinder
Kæmpe Cote De Boeuf. World Steak Challenge vinder Salgspris225,00 kr Normalpris350,00 kr
Fuldblods Wagyu Entrecoté fra Japan - KødrigetFuldblods Wagyu Entrecoté fra Japan.
Fuldblods Wagyu Entrecoté fra Japan. SalgsprisFra 600,00 kr Normalpris880,00 kr
Culotte BMS 3+Culotte BMS 3+
Culotte BMS 3+ SalgsprisFra 270,00 kr Normalpris360,00 kr
Cote De Boeuf af græsfodret kødkvæg KUN 95,- - KødrigetKæmpe ribeye på ben. KUN 199,-
Kæmpe ribeye på ben. KUN 199,- Salgspris199,00 kr Normalpris250,00 kr
Porterhouse steak.Porterhouse steak.
Porterhouse steak. Salgspris299,00 kr Normalpris499,00 kr
Chateaubriand af Dansk oksemørbrad. KUN 349,-Chateaubriand af Dansk oksemørbrad. KUN 349,-
Chateaubriand af Dansk oksemørbrad. KUN 349,- Salgspris349,00 kr Normalpris499,00 kr
Oksemørbrad Sousvide.
Oksemørbrad Sousvide. Salgspris250,00 kr Normalpris350,00 kr
Herreford Oksefilet 1-1,1Kg KUN 169,-! - Kødriget
Dansk Oksefilet 2000g. Salgspris499,00 kr Normalpris599,00 kr
Dansk ungdyr højreb fra Danmark
Dansk ungdyr højreb fra Danmark SalgsprisFra 299,00 kr Normalpris499,00 kr
Hel Oksemørbrad Af græsfodret kødkvæg. KUN 499 - Kødriget
Hel Dansk Oksemørbrad Fra KUN 275,- SalgsprisFra 275,00 kr Normalpris440,00 kr
Wagyu Ribeye af Japansk fuldblods Wagyu MBS 5Wagyu Ribeye af Japansk fuldblods Wagyu MBS 5
Wagyu Ribeye af Japansk fuldblods Wagyu MBS 5 SalgsprisFra 600,00 kr Normalpris880,00 kr
Dansk MONSTER Entrecote. KUN 99,-Dansk MONSTER Entrecote. KUN 99,-
Dansk MONSTER Entrecote. KUN 99,- Salgspris99,00 kr Normalpris200,00 kr
US Roastbeef MBS 8 Snake River Farms - Kødriget
Angus Roastbeef af tyksteg filet Salgspris125,00 kr Normalpris179,00 kr
DANSK MONSTER RIBEYE KUN 159,-
DANSK MONSTER RIBEYE KUN 159,- Salgspris159,00 kr Normalpris350,00 kr
Teres Major / Skulder mørbradTeres Major / Skulder mørbrad
Teres Major / Skulder mørbrad SalgsprisFra 325,00 kr Normalpris455,00 kr

Når man tilbereder
oksefilet på grill, er det vigtigt at sørge for, at kødet får en flot og sprød
skorpe på ydersiden, samtidig med at det forbliver saftigt og mørt indeni. En
god marinade eller krydderrub kan være med til at give ekstra smag til oksefileten,
mens man griller den over direkte varme. Det anbefales at bruge et
stegetermometer for at sikre, at opnå den rette kernetemperatur.

Når oksefilet tilberedes
i ovnen, kan man enten stege det helt eller bruge en kombination af stegning og
efterfølgende grilning for at opnå den perfekte smag og konsistens. Det er
vigtigt at lade kødet hvile efter tilberedning, så saften fordeles jævnt og
kødet forbliver saftigt.

Tilberedning af oksefilet
på pande kræver en god varme og kort stegningstid for at bevare kødets
saftighed og mørhed. Det kan være en god idé at bruge smør eller olie for at
opnå en lækker stegeskorpe på kødet, og man kan også tilføje krydderurter eller
hvidløg til ekstra smag.

Når man tilbereder
oksefilet, er det vigtigt at være opmærksom på kernetemperaturen. En medium
stegt oksefilet bør have en kernetemperatur på ca. 55-58 grader, mens en
medium-rare oksefilet bør have en kernetemperatur på ca. 54 grader. Det
anbefales altid at lade kødet hvile efter tilberedning, så saften forbliver i
kødet og det forbliver saftigt og mørt.

Bekræft venligst at du er over 18 år.