Ribeye

Ribeye er en saftig og velsmagende udskæring af oksekød, der
kommer fra den forreste del af ryggen. Kødet har en god marmorering, hvilket
giver en fantastisk smag og saftighed. Ribeye er kendt for sit høje
fedtindhold, hvilket gør det ekstra lækkert og mørt.

Filtre

10 produkter

Mængderabat
MONSTER RIBEYEMONSTER RIBEYE
MONSTER RIBEYE
Fra 130,00 kr
Mængderabat
Ribeye af Sydamerikansk kødkvægRibeye af Sydamerikansk kødkvæg
Ribeye af Sydamerikansk kødkvæg
Fra 99,00 kr
Kødriget's bøf saltKødriget's bøf salt
Kødriget's bøf salt Salgspris35,00 kr Normalpris39,95 kr
2 bone Frenched Rib Roast.2 bone Frenched Rib Roast.
2 bone Frenched Rib Roast. Salgspris350,00 kr Normalpris699,00 kr
Fuldblods Wagyu Ribeye fra JapanFuldblods Wagyu Ribeye fra Japan
Fuldblods Wagyu Ribeye fra Japan SalgsprisFra 600,00 kr Normalpris880,00 kr
Hel Dry age højreb af Dansk Kød. SPAR 50% GRATIS UDSKÆRING.Hel Dry age højreb af Dansk Kød. SPAR 50% GRATIS UDSKÆRING.
Hel Dry age højreb af Dansk Kød. SPAR 50% GRATIS UDSKÆRING. SalgsprisFra 2.750,00 kr Normalpris5.500,00 kr
Hel marmoreret kødkvægs oksefilet.
Hel marmoreret kødkvægs oksefilet. SalgsprisFra 590,00 kr Normalpris1.035,00 kr
6x Ribeye af Sydamerikansk kødkvæg.6x Ribeye af Sydamerikansk kødkvæg.
6x Ribeye af Sydamerikansk kødkvæg. Salgspris499,00 kr Normalpris799,00 kr
Bøf (Ribeye) bearnaise menu for 2. Kun 275,-
Bøf (Ribeye) bearnaise menu for 2. Kun 275,- Salgspris275,00 kr Normalpris376,00 kr
Udsolgt
Bøf (ribeye på ben) bearnaise menu for 2. Kun 279,-
Bøf (ribeye på ben) bearnaise menu for 2. Kun 279,- Salgspris279,00 kr Normalpris348,00 kr

Ribeye er yderst velegnet til grillning, da det har en god
fedtmarmorering, som giver en dejlig smag og saftighed til kødet. Når man
tilbereder ribeye på grillen, er det vigtigt at have en god varme, så kødet får
en lækker og sprød skorpe på ydersiden, samtidig med at det forbliver saftigt
og mørt indeni. Det anbefales at grille ribeye i ca. 4-5 minutter på hver side,
afhængigt af tykkelsen på kødet, indtil det opnår en stegetemperatur på ca.
55-60 grader.

Ribeye kan også tilberedes i ovnen, hvilket giver en
anderledes smag og tekstur til kødet. Når man tilbereder ribeye i ovnen, er det
vigtigt at bruge et stegetermometer for at sikre, at kødet opnår den rette
kernetemperatur. Ribeye bør tilberedes i ovnen ved en temperatur på ca. 200
grader i ca. 20-25 minutter, indtil det opnår en kernetemperatur på ca. 55-60
grader.

En tredje måde at tilberede ribeye på er på panden. Når man
tilbereder ribeye på panden, er det vigtigt at bruge en god stegepande, der kan
holde på varmen og give kødet en lækker og sprød skorpe. Ribeye skal steges på
panden i ca. 3-4 minutter på hver side, afhængigt af tykkelsen på kødet, indtil
det opnår en stegetemperatur på ca. 55-60 grader.

Når man tilbereder ribeye, er det vigtigt at være opmærksom
på kernetemperaturen. Kernetemperaturen for ribeye bør være ca. 58 grader for medium,
hvor kødet stadig er saftigt og mørt. Det anbefales altid at bruge et
stegetermometer for at sikre, at kødet er tilberedt korrekt og opnår den rette
kernetemperatur. Ribeye er en fantastisk udskæring, der kan bruges til mange
forskellige retter og serveres med forskelligt tilbehør såsom stegte
grøntsager, kartofler eller en lækker sauce.

Bekræft venligst at du er over 18 år.