Spareribs tilberedt på
grill
Når man tilbereder
spareribs på grill, er det vigtigt at have tålmodighed. En god metode er at
bruge en indirekte varme, hvor man griller kødet ved lav temperatur i en
længere periode. Dette giver kødet tid til at blive mørt og saftigt, samtidig
med at det får en lækker røget smag.
Spareribs tilberedt i ovn
Hvis man ikke har adgang
til en grill, kan man også tilberede spareribs i ovnen. Her kan man med fordel
marinere kødet i sin favorit BBQ sauce og derefter langtidsstege det ved lav
temperatur. Dette giver stadig et mørt og saftigt resultat, det smager ikke den
samme røgede som fra en grill.
Stegetemperatur på
spareribs
Når man tilbereder
spareribs, er det vigtigt at sikre sig, at kødet bliver gennemstegt. En
passende kernetemperatur for spareribs er ca. 60-65 grader Celsius. Det kan
være en god idé at bruge et stegetermometer for at være sikker på, at kødet er
færdigt.