Til grillet Svineskulder kan
du marinere kødet i en lækker marinade af olivenolie, hvidløg, citronsaft,
rosmarin og timian. Grill kødet ved indirekte varme i ca. 1-2 timer, indtil det
er mørt og saftigt. Server det med en frisk salat og grillede grøntsager.
Når du tilbereder Svineskulder
i ovnen, kan du f.eks. bruge en langtidstegning metode ved lav temperatur.
Krydr kødet med salt, peber og dine krydderier, og steg det i ovnen ved 120
grader i ca. 4-5 timer, indtil det er mørt og saftigt. Server det med en lækker
sauce og ovnkartofler.
Når du tilbereder Svineskulder,
er det vigtigt at måle kernetemperaturen for at sikre, at kødet er gennemstegt
og sikkert at spise. Kernetemperaturen for grise skulder bør være omkring 60-65
grader, afhængigt af hvor mørt du ønsker kødet. Det anbefales altid at bruge et
stegetermometer til at måle kernetemperaturen for at opnå det bedste resultat.